Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

descrierea-hotelului



Situat in Dubai Marina, hotelul isi propune sa ofere oaspetilor sai o experienta de neuitat. Hotelul Marina View ofera o varietate de facilitati si servicii, inclusiv o sala de fitness, piscina, salon de infrumusetare si restaurantul Cosmopolitan Mosaic.
Facilitati hotel

Deschis in 2010, Marina View Deluxe Hotel Apartment este situat in Dubai Marina. Exista o sala de sport cu piscina interioara, baie de aburi si sauna. Acest hotel ofera Wi-Fi gratuit si un teren de tenis in aer liber. Bucurati-va de facilitati de agrement, cum ar fi o sauna si o piscina in aer liber. De asemenea, este disponibila o parcare privata gratuita.

 

Localizare hotel

Marina View Hotel Apartments este situat in Dubai Marina, un cartier din Dubai, si se afla aproape de plaja. Aeroportul International Dubai este la o distanta de aproximativ 32 de km.

 

Facilitati camere

Camerele sunt concepute pentru a oferi oaspeților sai o atmosfera proaspata si contemporana, apartamentele sunt dotate cu o multime de facilitati si accesorii. Apartamentele hotelului sunt spatioase si confortabile. Puteti sa alegeti dintre camera Deluxe sau Executive Suite One Bedroom. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, o chicineta complet utilata ce are un cuptor cu microunde si frigider. Camerele includ TV cu ecran plat si zona de luat masa in camera si baie privata.

 

! NU SE ACCEPTA PASAPOARTE TEMPORARE ! NU SE ACCEPTA PASAPOARTE DIPLOMATICE

Localizare

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Fii primul care scrie o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!